Algemeen

Uw fysiotherapeute voor de regio Limburg

Algemeen

Specialist in beweging

Het is helemaal niet gek dat ieder jaar maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders naar de fysiotherapeut gaan. Want de fysiotherapeut helpt bij klachten die met bewegen te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten, sportblessures of klachten die simpelweg veroorzaakt worden doordat u ouder wordt.

Lopen, staan, bukken, het zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Totdat u ergens last van krijgt. Vaak realiseert u zich pas dan dat het lichaam een verbazend complex geheel is van spieren, botten en gewrichten. Degene die daar alles vanaf weet is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Denk ook maar eens aan ontwikkelingsproblemen bij kinderen, incontinentie, overgewicht, hartklachten, reuma, diabetes….

Ook in die gevallen kan de fysiotherapeut veel voor u betekenen.

Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijks leven kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, weer aan het werk of, als u in een instelling verblijft, zelfs eerder naar huis. Wij leren u hoe u door op de juiste manier te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of komt de fysiotherapeut bij u thuis.